Massage bij speciale doelgroepen. Allereerst op locatie:

Voor deze mensen maak ik graag een uitzondering door bij ze thuis te komen masseren.

Mocht jij iemand kennen of ben je zelf iemand die graag een massage zou willen maar niet in staat is naar mijn praktijk te komen, stuur dan een berichtje dan kijken we of we tot een afspraak kunnen komen.
De speciale doelgroepen kunnen bijvoorbeeld ouderen zijn, of mensen met de ziekte van Parkinson. Met beide heb ik ervaring om op locatie een al dan niet aan de omgeving aangepaste massage te geven.

Deze vorm van massage richt zich zeer specifiek op de persoon vanwege mogelijke beperkingen. Ik zorg ervoor dat het een aangename ervaring zal worden inclusief alle extra's welke aanwezig zijn in mijn praktijk . Denk aan rustige muziek, een aangename geur en warme olie en warme stenen.

Let op; op locatie is alleen voor degenen die niet in staat zijn naar mijn praktijk te kunnen komen.

Voor deze massage reken ik een speciaal tarief van 70,- per uur exclusief eventuele kilometerkosten wanneer het buiten Maassluis is.

Een andere speciale doelgroep is een ieder die herstellende is van een operatie, een ziekte, burn-out of een andere bijzondere situatie. Deze mensen zijn van harte welkom in mijn praktijk. Ben je vanwege de beperking niet in staat om op de massagetafel te liggen, dan heb ik een massagestoel waarin we het comfortabel maken voor je. Op deze manier kan je genieten van een heerlijke ontspannende massage welke bij jouw situatie past. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Onderstaand een foto van een klant die herstellende was van een operatie en nog niet op een massagetafel kon liggen. Op de stoel ging het perfect. Zij wilde graag pure ontspanning en af van alle afvalstoffen in haar lichaam. Een uur heerlijke ontspanningsmassage inclusief cupping heeft haar zeer goed gedaan.